Despre noi

Salut! Pentru că ești aici, vreau să te întreb ceva: Nu-i așa că e mai comod și simplu să comanzi online? Dacă ești ca și noi, ai prefera să uiți de mall-urile ticsite de oameni, de cozile lungi la casele de marcat, de plimbarea prin magazine în căutarea unor articole care să se asorteze. Aici intervenim noi. 

De-a lungul timpului am avut șansa de a crea, vedea, și analiza multe obiceiuri de cumpărături online, cât și de a studia tipuri de site-uri care mai de care mai aglomerate. FamFam este gândit ca o alternativă la zgomotul din mediul online. O oază de liniște. Un layout aerisit în care să te simți bine făcând cumpărături. Studiind oferte. Bucurându-te de transport gratuit.

FamFam nu e doar un magazin. Este o sursă de inspirație cu accentul pe familie, pe legătura strânsă dintre membrii acesteia. Subliniem comoditatea, iar hainele noastre se potrivesc multor gusturi, diferitelor ocazii, și oricărui buzunar. Veți găsi multe idei de vestimentații asortate de tipul mamă – fiică, tată – fiu sau mamătatăfiicăfiu. Știți cum spun cei mici: “vreau să fiu ca mama sau ca tata”? Ei bine, prin intermediul magazinului nostru veți reuși să le îndepliniți micuților dorința.