Despre noi

Povestea noastră

În timpul pandemiei de Coronavirus din martie 2020, am realizat cât de importantă este alternativa on-line de a achiziționa produse. Așadar, am pus bazele magazinului virtual famfam.ro, din dorința de a fi o variantă autentică pentru cumpărăturile on-line. În această perioadă grea încercată pentru tot mapamondul, noi am găsit motivația de a începe o afacere nouă pentru că suntem firi optimiste și vedem mereu soluții pentru orice problemă.

De ce famfam.ro? Pentru că stând în această perioadă de pandemie mai mult cu familia, am conștientizat însemnătatea ei, iar semnificația numelui este de două ori familie.

Noi ca firmă, suntem asemenea unei familii, ne ajutăm, ne completăm, iar acum ne-am gândit că este perioada optimă să ne focusăm pe nevoile membrilor familiilor noastre.

Am căutat furnizori de prestigiu pentru a vă oferi produse de îmbrăcăminte de calitate și am pus accent pe ideea asortării. Veți găsi multe idei de vestimentație mamă – fiică, tată – fiu sau mamă – tată – fiică – fiu. Știți cum spun cei mici: vreau să fiu ca mama sau ca tata? Ei bine, prin intermediul magazinului nostru veți reuși să le îndepliniți micuților dorința.

Ne dorim să aveți o experiență inedită alături de noi și vom avea grijă să fiți mereu în pas cu moda.