[email protected]

Tel: 0726 670 370

Acasă Blog Top 10 seturi mamă-fiică ce vor fi atracția verii 2020 și vor...

Top 10 seturi mamă-fiică ce vor fi atracția verii 2020 și vor stârni admirație

Atunci când am avut ideea de a ne nișa site-ul pe seturi de familie, ne-am gândit și să vă facem recomandări utile pentru a vă fi mai ușor să alegeți. Seturile mamă-fiică sunt foarte apreciate dar asta nu înseamnă că ceilalți membrii sunt mai puțini importanți.

Am alcătuit un top al seturilor mamă-fiică ce vor fi atracția verii 2020. Fiind un an greu, cu multe zile de izolare, statul acasă ne-a adus mai multă încredere că esența echilibrului psihic și emoțional este familia. De aceea grija noastră este ca să vă oferim o experiență inedită pe site-ul nostru și familia să fie în centrul atenției.

Top 10 seturi mamă-fiică ce vor fi atracția verii arată așa:

1. Setul de rochii cu broderie aplicată

Setul de rochii cu broderie aplicată este foarte potrivit pentru zilele călduroase ale verii. Albul este culoarea cea mai potrivită pentru protecția pielii de razele solare. Diafane și pline de voioșie, rochițele din set sunt o alegere inspirată pentru această vară.

Vezi setul

2. Setul de rochii din denim cu imprimeu floral

Setul de rochii din denim cu imprimeu floral. Fiind realizat din bumbac 100% este un set foarte prietenos cu pielea și perfect pentru o zi de sărbătoare, aniversare sau alte ocazii.

Vezi setul

3. Setul de rochii cu imprimeu de floarea soarelui

Setul de rochii cu imprimeu de floarea soarelui are și o piesă pentru bebe, respectiv un body. Așadar pentru o mămică și două fetițe este cea mai inspirată alegere. Perfecte pentru o plimbare pe malul mării sau pentru o petrecere.

Vezi setul

4. Setul de rochii cu imprimeu floral Mosaic

Setul de rochii cu imprimeu floral Mosaic. Cine nu adoră florile? Acestea sunt cele mai distinse aplicații care se regăsesc pe materialul oricărei rochii. Cu siguranță cine alege acest set de rochii îl va purta cu mult drag.

Vezi setul

5. Setul de rochii cu dantelă Mosaic

Setul de rochii cu dantelă Mosaic este unul care ne trimite cu gândul la vacanță. Acesta are piese: o rochie pentru mamă, una pentru fetiță și un body tip rochie pentru bebe. Alb și realizat din bumbac 100% este un set ce va fi vedeta din dulap.

Vezi setul

6. Setul de rochii Mosaic clasic

Setul de rochii Mosaic clasic, o altă vedetă în topul nostru. Nu avea cum să lipsească din top, fiind albastru (culoarea anului 2020) și realizat din bumbac 100% este o alegere potrivită pentru o mamă cu două fetițe.

Vezi setul

7. Setul de salopete scurte din denim

Setul de salopete scurte din denim și-a găsit un binemeritat loc în topul nostru. Croiala simplă și materialul lejer conferă o notă de eleganță și finețe.

Vezi setul

8. Setul de salopete scurte cu bretele

Setul de salopete scurte cu bretele are și el un „cuvânt” de spus, vara aceasta. În bagajul de vacanță la mare va fi de nelipsit. O mămică și o fetiță vor fi foarte fericite să îl poarte.

Vezi setul

9. Setul de salopete cu umerii goi

Setul de salopete cu umerii goi pentru cele mai șic mămici și fetițe. Dincolo de simplitatea designului, acest set conferă o naturalețe aparte.

Vezi setul

10. Setul de salopete lungi pentru mamă și fiică

Setul de salopete lungi pentru mamă și fiică este ultima recomandare pentru dumneavoastră dar asta nu înseamnă că este mai puțin însemnat. Fiind largă pe picior salopeta este foarte confortabilă de purtat. Numai bună de luat într-o vacanță la munte, nu-i așa?

Vezi setul

Sperăm să găsiți inspirație în topul nostru și zilele călduroase, în care veți îmbrăca ținutele noastre, să fie o amintire plăcută a acestei veri.

Liliana Damian
Liliana Damian
Iubitoare de oameni și de frumos, mereu cu zâmbetul pe buze, pozitivă și ambițioasă, Liliana s-a alăturat cu entuziasm proiectului famfam.ro având experiența unui magazin fizic, unde și-a câștigat aprecierea clienților. Considerând că "omul sfințeste locul" va găsi mereu cele mai bune modalități de a vă fi sprijin în alegerea produselor.

Articole similare:

Simpozionul de Artă Textilă din iunie 2020 are și participanți din România

Simpozionul de Artă Textilă : Fiber Arts & Textiles Symposium, este...

Ascensiunea seturilor asortate mamă – fiică

Asortarea hainelor mamă - fiică a fost din totdeauna un mod...

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Rețele Sociale:

Articole Populare:

Top 10 seturi mamă-fiică ce vor fi atracția verii 2020 și vor stârni admirație

Atunci când am avut ideea de a ne nișa site-ul pe seturi...

Scurt istoric al ținutelor asortate

„Fiecare femeie devine ca mama ei” spunea o dată Oscar Wilde.

Cine suntem?

În timpul pandemiei de Coronavirus din martie 2020, am realizat cât de importantă este...

Simpozionul de Artă Textilă din iunie 2020 are și participanți din România

Simpozionul de Artă Textilă : Fiber Arts & Textiles Symposium, este un...

7 Motive pentru a purta ținute „gemene”

Pentru familiile cu mulți copii, alegerea ținutei în fiecare zi poate fi...