[email protected]

Tel: 0726 670 370

Acasă Blog 7 Motive pentru a purta ținute "gemene"

7 Motive pentru a purta ținute „gemene”

Pentru familiile cu mulți copii, alegerea ținutei în fiecare zi poate fi o corvoadă. Haine de joacă, haine de casă, haine de grădiniță, de plimbare, de vizită, de duminică, și desigur, de ocazie. Ați trecut prin asta, nu-i așa? Dar ce ai zice dacă ți-aș oferi o soluție nu numai practică, însă chiar comodă și modernă?

În aceste cazuri, cea mai bună rezolvare este să se achiziționeze vestimentație identică pentru toți membrii familiei. Da, chiar există așa ceva, și nu, nu e deloc caraghios. Așa se evită certurile între frați când vine vorba de alegerea hainelor, și e mai ușor pentru părinți atunci când fac cumpărăturile. Se poate același model chiar și pentru cei mici, doar mărimi diferite (asta dacă nu sunt gemeni, să aibă și aceeași mărime).

Hai să vedem care sunt avantajele de a purta ținute „gemene”:

  1. Aduc bucurie pentru copii. Mai ales dacă se asortează și cu adulții, nu doar cu frații. Ce poate fi mai încântător decât să vezi că ai aceleași haine cu familia ta?
  2. Întăresc relația dintre frați. Discuțiile de genul: Mama, eu cu ce mă îmbrac azi? sau: Mama, de ce sora mea are bluză cu unicorn și eu nu? vor fi inexistente, iar raportul dintre frați nu va avea de suferit în acest caz, chiar din contră!
  3. Conferă identitate familiei. Când sunt asortați cu echipamentul lor adorabil, știți că da, toți fac parte din aceeași familie. Așa scăpați și de întrebarea: Sunt ai tăi?
  4. Ușurează procesul de cumpărare. Faceți cumpărături online, plănuiți pentru mai multe sezoane, și astfel scutiți timp. Iar dacă de exemplu, cumpărați vara pentru iarna, cu siguranță veți găsi oferte de nerefuzat.
  5. Se economisește timp în alegerea hainelor. Nu se pune accent pe ceea ce va purta fiecare copil și dacă este sau nu suficient de extravagant. Puteți doar să luam aceeași bluză sau aceeași fustă cu volănașe. Nu va avea loc nicio ceartă despre cine a ajuns să poarte o rochie sau o cămașă simpatică în ziua aceea.
  6. Oferă o formă de siguranță. Gândul că se iese în parc și toți poartă haine asemănătoare va aduce un sentiment de siguranță pentru părinți știind că își vor găsi mai ușor copiii printre tobogane și balansoare.
  7. Veți avea cele mai drăguțe poze cu ocazia sărbătorilor! Aceste ținute sigur vor stârni admirație și vor declanșa în oricine sentimentul de „Vreau și eu ce au ei”.

În mod realist, copiii nu se vor potrivi întotdeauna. Uneori îi vom îmbrăca într-un curcubeu de culori, alteori mai minimalist. Dar cu diferite ocazii, sărbători sau chiar pentru sesiuni foto, merită să alegem ținutele „gemene”. Sincronizarea hainelor lor este un fel de a exprima un sentiment de apartenență și identitate în familie.

Liliana Damian
Liliana Damian
Iubitoare de oameni și de frumos, mereu cu zâmbetul pe buze, pozitivă și ambițioasă, Liliana s-a alăturat cu entuziasm proiectului famfam.ro având experiența unui magazin fizic, unde și-a câștigat aprecierea clienților. Considerând că "omul sfințeste locul" va găsi mereu cele mai bune modalități de a vă fi sprijin în alegerea produselor.

Articole similare:

Simpozionul de Artă Textilă din iunie 2020 are și participanți din România

Simpozionul de Artă Textilă : Fiber Arts & Textiles Symposium, este...

Ascensiunea seturilor asortate mamă – fiică

Asortarea hainelor mamă - fiică a fost din totdeauna un mod...

Abonează-te la Newsletter!

Dacă vrei să fii primul care află noutăți.

Rețele Sociale:

Articole Populare:

Top 10 seturi mamă-fiică ce vor fi atracția verii 2020 și vor stârni admirație

Atunci când am avut ideea de a ne nișa site-ul pe seturi...

Scurt istoric al ținutelor asortate

„Fiecare femeie devine ca mama ei” spunea o dată Oscar Wilde.

Cine suntem?

În timpul pandemiei de Coronavirus din martie 2020, am realizat cât de importantă este...

Simpozionul de Artă Textilă din iunie 2020 are și participanți din România

Simpozionul de Artă Textilă : Fiber Arts & Textiles Symposium, este un...

7 Motive pentru a purta ținute „gemene”

Pentru familiile cu mulți copii, alegerea ținutei în fiecare zi poate fi...